Tалисманите

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ ТАЛИСМАН, НАПРАВЕН ОТ АСТРОЛОГА

ПЛАМЕН РУМПАЛОВ И ПРОМЕНЕТЕ СВОЯ ЖИВОТ.

 

   • Ако сте объркани и притеснени;
   • Ако не знаете кога как да реагирате;
   • Ако правите често грешни стъпки;
   • Ако не винаги извличате полза от различните ситуации;
   • Ако имате проблеми със здравето;
   • Ако не ви стигат парите;
   • Ако не можете да намерите точната работа и мястото си в живота;
   • Ако имате проблеми в учението;
   • Ако нещо не ви върви в дома и семейството; предстоят ви изпити и интервюта;
   • Ако се появиха проблеми в любовта и секса или пък търсите сродна душа;
   • Ако сте пробвали какво ли не и се чувствате все още притеснени и объркани;

ОПИТАЙТЕ СИЛАТА НА ТАЛИСМАНИТЕ

 

ВИЕ ИМАТЕ ПРАВО НА ЩАСТИЕ, УСПЕХИ И БЛАГОПОЛУЧИЕ

 

САМО ТУК И СЕГА ВИ СЕ ПРЕДЛАГА СУПЕР ПРОМОЦИЯТА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ВИЕ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ

ТАЛИСМАН НА СИМВОЛИЧНА ЦЕНА.

 • Този талисман е направен от астролога Пламен Румпалов и е съобразен с астрологичните показатели на съответната зодия.
 • Изработен е по стара традиция, предавана от поколение на поколение и е осветен в Дряновския или Соколския манастир на специален обред, след което е ламиниран.
 • Поради факта, че е съобразен с тенденциите и съответствията на конкретната зодия, този талисман може в голяма степен да помогне в предпазването от негативно влияние, за вземането на правилни решения, за предпазване от големи беди и нещастия, за щастлив и хармоничен живот, за решаване на злободневни проблеми, за спокойна работа и въобще за много теми от живота на човека. Благодарение на талисмана могат да бъдат смекчени и дори избегнати повечето неблагоприятни възможности и тенденции.
 • Вижте справка за ВИДОВЕТЕ ТАЛИСМАНИ.
 • Наблюденията и статистическите изследвания показват, че 73% от ползващите такива общи талисмани чувстват благотворното им влияние и са доволни от настъпващата промяна.
 • Направете най-хубавия подарък за вас и вашите приятели. Сега птицата на щастието може да е кацнала и на вашето рамо. 

 И ОЩЕ НЕЩО НОВО И
НЕТРАДИЦИОННО
ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА И СИЛА
Стилна заредена абстракция

Подходящо за поставяне в дома или офиса.

Това е първата по рода си серия, плод на 20-годишни изследвания и търсения на благоприятни психологически и окултни аспекти на влияние, даващи възможност на хората да имат мощен енергиен стимулатор за правилни решения и постигане с лекота на успех в живота. Представлява красива рамка със стъкло и специална стилна абстрактна фотокартина, заредена с енергия на специална церемония от Пламен Румпалов и осветена в манастир. За изработката, зареждането с енергия и освещаването са използвани знанията от астрологията, номерологията, практическата магия и другите окултни науки и са подбрани най-добрите дни и часове за това.

Фотокартината представлява едно прекрасно съчетание на цветовете на дъгата, примесени с абстрактни сюжети, направени по специални математически и психологически формули с цел влияние на подсъзнателно ниво и носещи незабележимо сила и енергия, бистрота на ума, прозрение, правилни действия и постъпки при нуждата от вземане на важни решения, справяне и блокиране на определени негативни влияния, предпазване на дома или офиса от вредни въздействия, спомага за здравословен климат и справяне с определени здравословни неразположености.

Рамката е с подходящо краче и може да се окачи както на стената, така и да стои върху равна повърхност – маса, бюро, секция. Важно е да се сложи на видно място в даденото помещение и е най-добре всеки влязъл в него да може да прикове погледа си във фоторамката. Дава енергийна мощ на хората, намиращи се в съответното помещение, предпазва от зли влияния, пречиства, спомага за медитация и духовни прозрения, дава нужната сила и защита.

Благотворното влияние на фотокартината е от 12 до 18 месеца. Най-добрият начин за запазване продължително време на влиянието й, е да не бъде поставена в близост до телевизори, радиоапарати, мобилни телефони и въобще предмети, улавящи или даващи вълни или други излъчвания и трептения.

Пламен Румпалов е магистър по математика и информатика, специализирал е психология, учил е астрология и окултни науки.

Дизайнер на проекта: Евгени Иванов Иванов – инженер, компютърен специалист, програмист.

Изработка: ЕТ „Пламен Румпалов” Габрово, ул . „Станционна” №3, вход Запад, тел. 066/ 80 91 94, e-mail: rumpalov123@abv.bg

Освещаване, енергийно зареждане и специални ритуали: Пламен Румпалов

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦЕНИТЕ И ПРОМОЦИИТЕ

МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ В РАЗДЕЛА

ФОТО ТАЛИСМАНИ.