Любов пари власт

 Това не е просто обикновена книга.

Това е безценно богатство, нужно за всеки един дом.

 Това е настолния пътеводител за този, който е тръгнал да

побеждава в живота, да бъде лидер, водач, да извлече

максимума за себе си от всяка една ситуация, да властва

навсякъде и във всичко.

 

 

 

ЦЕНА:

1 КНИГА - 19.90 лв. ПЛЮС 7 лв. за доставка

2 КНИГИ - 39.80 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

3 КНИГИ С 20% ОТСТЪПКА - 47.80 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

4 КНИГИ С 25% ОТСТЪПКА - 59.70 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

5 КНИГИ С 30% ОТСТЪПКА - 69.50 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

6 КНИГИ С 35% ОТСТЪПКА - 77.50 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

ВНИМАНИЕ: КНИГИТЕ МОГАТ ДА СЕ КОМБИНИРАТ ОТ ВСИЧКИ НАЛИЧНИ КНИГИ ПО АСТРОЛОГИЯ, НОМЕРОЛОГИЯ, НАРОДНА МЕДИЦИНА, ОКУЛТИЗЪМ КАКТО ПО ВИД, ТАКА И ПО БРОЙ ИЗМЕЖДУ НАЛИЧНОСТИТЕ.

 

Уважаеми читателю,

 

Ако все нещо не ти е достигало; ако винаги си се чудил

защо другите успяват дори и с по-малко труд; ако усещаш,

че късметът не е с теб; то рискувай десет лева и вземи

тази книга.

 

Любовта чука на вратата ти.

 

Парите напират да влязат в джоба ти.

 

Властта е на една ръка разстояние от теб.

 

Разтвори книгата и разбери как да станеш могъщ.

И промени основно живота си.

 

Ти имаш право на щастие.

 

Мнозина вече го направиха. Ти можеш да си следващия.

Здравейте, мили читатели и надявам се, приятели!

Ето, че държите поредната моя книга на окултна тематика. От далечната 1991 година, когато излезе първата моя книга от „едва” 128 странички, до сега минаха много години. И повече от 160 книги, написани от мен.

Редовните ми читатели ме познават с книгите за годишните насоки за всеки ден за всяка една от зодиите. Те са моите малки рожби, с които станахме верни и близки приятели с много хора от страната и чужбина. С толкова страх и трепет започнах да поднасям информация за зодиите и звездните пътища на всеки човек и сега, когато се замисля за това ми става смешно. Защото не съм очаквал такъв отзив и толкова много писма от вас – моите читатели. Трогнахте ме с вашите изповеди, с вашите съкровени мечти и желания, с доверието ви в мен, с отговорността, която трябваше а поема при моите отговори и насоки към вас. Преживявал съм не едно и две писма, плакал съм с вас и вашата болка, търсил съм с вас решения. Понякога сме намирали правилния път и тогава всички сме били щастливи. Сигурно е, че понякога не е можело да се намери истината из лабиринта на живота и ме е боляло също като вас. Не искам да се изкарвам нито светец, нито велик, просто съм човек като всички и аз имам своите победи и проблеми, но винаги съм се ръководил от принципа на доброто и помощта.

Толкова отзиви и писма съм получил за последните 17 години, че им загубих дирята. В началото описвах всяко писмо и се стараех да му отговоря. Но те станаха стотици, после хиляди, а сега вече са десетки хиляди. И вече не мога да смогна в отговорите. Дано да не ми се сърдите, но ако трябва да отговоря на всички, може би два живота ще са ми малко. Затова се опитвам да дам отговорите направо с моите книги. Основание за появата на всяка една моя нова книга ми дават вашите въпроси, желания, питания, предложения, тревоги, съмнения. Опитвам се да систематизирам и обобщавам отговорите си, да намирам универсалния изход от даден проблем.

Тази книга е плод на моите близо двадесет годишни търсения по въпроса КОИ СМЕ НИЕ И ЗАЩО СМЕ ТАКИВА. Можем ли да ръководим по най-добрия и правилен начин съдбата си, знаем ли кои са плюсовете и минусите си в характерите и умеем ли да използваме всичките си дадености по най-правилния начин. Знаейки своите собствени недостатъци, а и тези на околните, ще имаме ли възможност да прокараме своите собствени желания и мечти. Можем ли да управляваме слабостите на околните и да бъдем винаги победители в дадената ситуация. Има ли начин да направим така, че без да нараняваме околните и своите близки, да живеем в хармония с тях и в същото време да ги манипулираме в добрия смисъл на думата. Можем ли да използваме всички звездни дадености и съответствия, за да печелим добре, да сме материално обезпечени, да имаме приятна и успешна работа, добро семейство, много приятели. Можем ли да направим така, че да се чувстваме господари в любовта, без обаче да унижаваме своите партньори, т.е. да го правим с тяхната помощ и добра воля. Как точно и кога да сложим край на дадена връзка, без да обидим дадения човек и да останем добри приятели с него. Как и по какъв начин да задоволим сексуално своят любим в леглото? Как да постъпваме, когато отиваме да търсим работа при даден човек, как да се съобразим и използваме закодираната същност на шефа, кога и как да го предразположим, че да го спечелим на своя страна. Има ли начин в крайна сметка да бъдем властващи над околните.

Сигурен съм, че това са и ваши въпроси. И определено се интересувате от техните отговори. В настоящата книга се опитвам да дам правилната рецепта за поведение на всеки един съобразно предопределеното от звездите. И съм сигурен, че ако опознаете правилно характера и даденостите на всеки човек, то ще можете да го управлявате и използвате по най-добрия за себе си начин. Проучих много литература, правих доста съпоставки, наблюдавах и анализирах хората. И най-вече, нас – българите. Завършил съм освен математика и информатика, и психология. Тя ми помогна да мога да проумея нашата психологическа и социална картина на обществото и да се опитам да бъда максимално точен в преценката и препоръките си. С някои автори и материали, които прегледах и прочетох, не съм съгласен, други усилиха моите търсения и подпомогнаха писането ми. Не съм си и помислял да нарушавам ничии авторски права, ръководил съм се единствено от желанието си да направя точно ръководство за нашето ежедневие. Ако обаче някой се е почувствал засегнат или обиден – поднасям моите извинения.

Надявам се, че тази книга ще ви направи по-добри и наблюдателни, ще успеете да разбирате и използвате правилно звездните дадености на всеки човек и по този начин да живеете щастливо и в хармония със себе си и с околните.

Ще очаквам вашите мнения, предложения, отзиви и насоки за тази и следващи книги на адреса на издателството.

Пожелавам ви приятно пътуване в света на хората и техните скрити кътчета от човешката душа.  

ТАЙНАТА НА УСПЕХА

или

АСТРОЛОГИЧНО- ПСИХОЛОГИЧЕСКИ НАСОКИ ЗА ПРАВИЛНО ПОВЕДЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО.

Толкова много проблеми възникват всеки ден около нас и често всеки се пита къде сбърка или какво трябваше да направи, за да не се стигне до тази или онази ситуация. Някои търсят причина за станалото в другите или се оправдават, като заявяват, че имат лоша и злощастна Съдба, че всичко просто така е писано и спасение няма. Не казвам, че някои от причините се коренят извън нас, но твърдя, че за голям процент от нещастията си сме виновни самите ние и нашето неумение да общуваме помежду си правилно.

Редовните ми читатели знаят, че през всичките години съм посочвал различни начини за лично определяне на правилния и точен път към успеха и щастието. Знам, че за много това са илюзорни приказки, но факт са многобройните писма с положителни мнения по предлаганите от мен насоки. Въобще не се изживявам като последна инстанция по темите, даже често ми е неудобно, когато мои читатели ме молят за категоричното ми становище. Винаги съм на принципа, че съществува свободна човешка воля и че всичко може да се промени в една или друга насока от нашите действия и желания. Поради това се опитвам да предлагам разнообразни правила и насоки, но те са свободни за изпълнение и всеки спрямо своето ниво на познание, развитие и духовен стремеж може да прецени дали да ги прилага или не. Не обричам никого и не искам да се чувствате принудени от мен да правите това или онова. Ако желаете обаче, прочетете написаните по- долу неща, осмислете ги и при пълно съгласие със себе си, се опитайте да ги приложите в живота си. Ще се убедите, може би, че те имат нужния ефект и сила. И когато направите околните малко по- радостни, надявам се, че ще се почувствате по- пълноценно и много по- стойностни, а това е най- важното за мен, а надявам се и за вас. Успех !

 • Когато общувате с някого, непременно го слушайте внимателно.
 • Не се разсейвайте, дори и да не ви е интересно. Ако почувствате, че не можете да издържите, просто намерете добрата форма и учтиво прекъснете разговора.
 • Съобразявайте се кога с кого говорите и намирайте винаги темата, която интересува събеседника ви, а не само вас.
 • Говорете бавно, отчетливо и с точните думи. Не се опитвайте да шикалкавите- това винаги се разбира и оставя болезнени спомени у събеседника.
 • Не си противоречете.
 • Научете се да мълчите, дори тогава, когато говорите- това е написано в книгите на древните мъдреци- окултисти.
 • Когато споделяте собственото си мнение, не е необходимо непременно да го натрапите, а дайте свобода на другия да го приеме или отхвърли.
 • Колкото и да се чувствате по- умен от събеседника си, не го демонстрирайте директно. И от най- глупавия обаче винаги има какво да се научи.
 • Една китайска поговорка гласи, че е най- правилно да се говори колкото може по- малко и да се слуша колкото може повече.
 • Научете се да не прекъсвате, когато някой говори. Все някога ще спре и тогава си кажете приказките. В повечето случаи те ще тежат много повече.
 • Опитайте се да се освободите от всичките си дразнители по време на общуването.
 • Ако присъствате на важен разговор, но изведнъж ви доскучее, започнете да си повтаряте какво е най- важното, което бихте искали да научите и преследвайте целта си.
 • Доброто впечатление ще задълбочите и ако поддържате непрестанен контакт със събеседника- с очи или с жестове.
 • Научете се да разчитате мимиките и жестовете на своите събеседници- много пъти те издават повече, отколкото бихте научили с думи, защото могат да ви издадат точната мисъл на човека пред вас, дори и да иска да я скрие от вас.
 • Не забравяйте и основното търговско правило, че е добре да давате също толкова, колкото се опитвате да получавате.
 • Внимавайте за своите глас, интонация, жестове и движения и не допускайте да засегнете или обидите събеседника си.
 • Не започвайте един диалог или спор с някаква предварителна нагласа или с предварително становище- винаги това е грешна стъпка. Не се влияйте от миналото или от различни направени ви внушения, а бъдете добронамерени и сами ще прецените кое е вярно и кое- не е.
 • Научете се също така да чакате и тогава наистина ще тръгнете по пътя на успеха.
 • Непременно премълчете, вместо да кажете нещо, което да разруши вашите позиции или връзки. Дори и да сте прави. И тогава просто ще бъдете по- силни от всякога.
 • Уважавайте винаги събеседника си и го превърнете в приятел, дори и да не е такъв.
 • Старайте се колкото се може по- често в разговора да вмъквате името на събеседника си. То е най- приятно за ухото на всеки човек. Не допускайте също така да забравите името на човека, с когото разговаряте. Ако това стане, старайте се да не се издадете.
 • Прекалената настойчивост не е добро качество, но и не се отказвайте лесно от позициите и разбиранията си.
 • Усмивката е винаги добър съюзник, но не бива да допуснете да бъде вид насмешка- това ще обиди събеседника ви и той ще го помни дълго.
 • Колкото и да ви е зле, ако вече сте започнали разговор не го прекъсвайте внезапно или с вид, че просто не ви интересува. Никога не се знае кога ще ви потрябва този човек отново.
 • Забравете егоизма си и не го показвайте публично. Той ще отдръпне хората от вас и дори да успеете някога- ще бъдете самотни и сами. Ще ви радва ли тогава вашият успех и късмет ?
 • Използвайте винаги колкото се може повече добри думи и похвали към събеседниците. Нали знаете, че добрата дума отваря и най- здраво заключените врати. Превземете сърцето на човека пред вас с доброта.
 • Похвалата обаче не означава ласкателство и лицемерие. Ако не ги различавате, то просто приемете хората такива, каквито са в действителност и не се старайте да ги прекроявате по свой образец.
 • Научете се да казвате вълшебните думички “ моля “ , “благодаря”, “ заповядай “.
 • Имайте вяра, че с доброта и сърдечност ще постигнете намисленото, независимо кога и как.
 • Бъдете вежливи, учтиви и кротки- това не ви струва нищо, а може с него да купите много неща, нали ?
 • Разрешете си качеството да се променяте, не мислете, че ако някога сте разбирали нещата по един начин, то винаги трябва да е така. Всичко тече, всичко се променя, така че просто се научете да приемате миналото си без проблеми, а ако може даже извличайте максималната поука. Помнете обаче, че това право да се променя има и събеседника ви.
 • Много по- мъдри от мен са казали, че ако човек не помни миналото си, е осъден да го повтаря. Дали ще ви хареса още един път?
 • Ако сте с гузна съвест е по- добре да го признаете. Приемете достойно вината си и кажете директно с какво ще се промените.
 • Ако се наложи да критикувате, направете го с най- мили и топли чувства, с пълна добронамереност и доброжелателство. Не използвайте сила и грубост, а повече такт и дискретност. Така ще си запазите силните позиции и ще бъдете търсени и уважавани.
 • Бъдете реалисти. Не че е зле да сте и малко идеалисти, но ще спечелите съюзници с прагматичността си.
 • И малко оптимизъм не е излишен, но нека никога да не надхвърля възможностите ви.
 • Не се оплаквайте или поне не го правете публично. Останете насаме със себе си и решете проблемите. Ако се оплаквате от съдбата си, може би трябва да се оплачете от себе си.
 • Затова намерете сили да си повярвате, че винаги можете да се справите с всичко- ако не сами, то благодарение на верните си приятели.
 • Не се принизявайте, но и не се изтъквайте прекалено. За вашите достойнства нека говорят само околните.
 • Опознайте себе си и човека пред вас и използвайте правилно всичките добродетели.

Запомнете и нещо много важно, мили приятели:

Аз ви обичам от цялото си сърце и душа и мислено винаги ще изпращам положителни импулси към вас. В мое лице винаги ще имате истински искрен и верен приятел. Вярвам във вас и вашите възможности. Успех!