Практическа магия

 

Това не е просто обикновена книга.

Това е безценно богатство, нужно за всеки един дом.

Това е настолния пътеводител за този, който е тръгнал да

побеждава в живота, да бъде лидер, да бъде винаги здрав,

да знае как да се грижи за тялото си и как да се отърве от

всички здравословни и психически проблеми на

ежедневието, да извлече максимума за себе си от всяка

една ситуация, да властва навсякъде и във всичко. 

 

 

 

За първи път в България излиза подобна книга, в която има

раздели

 

ЗА НЕВЯРВАЩИ, ЗА НАЧИНАЕЩИ И ЗА НАПРЕДНАЛИ.

 

Чрез нея, по приятен, забавен и достъпен начин Пламен

Румпалов поднася собственият си богат опит в областта на

окултното и магическото.

ЦЕНА:

1 КНИГА - 19.90 лв. ПЛЮС 7 лв. за доставка

2 КНИГИ - 39.80 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

3 КНИГИ С 20% ОТСТЪПКА - 47.80 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

4 КНИГИ С 25% ОТСТЪПКА - 59.70 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

5 КНИГИ С 30% ОТСТЪПКА - 69.50 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

6 КНИГИ С 35% ОТСТЪПКА - 77.50 лв. ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

ВНИМАНИЕ: КНИГИТЕ МОГАТ ДА СЕ КОМБИНИРАТ ОТ ВСИЧКИ НАЛИЧНИ КНИГИ ПО АСТРОЛОГИЯ, НОМЕРОЛОГИЯ, НАРОДНА МЕДИЦИНА, ОКУЛТИЗЪМ КАКТО ПО ВИД, ТАКА И ПО БРОЙ ИЗМЕЖДУ НАЛИЧНОСТИТЕ.

 

 • Ще разберете имате ли направена магия и как да се преборите с нея.
 • Ще се научите да ползвате Лунен календар, фазите на Луната, влиянието на планетите върху нашите дела, да избирате най-добрите дни и часове за всяко важно действие или лечение.
 • Включени са над 100 ритуала за подобряване на всички сфери на живота на човека.
 • Вече ще можете да предизвикате и намерите любовта, щастието, парите, властта, победата, късмета.

 

 

Ще имате собствен начин за справяне с негативното влияние

на околните и няма да имате нужда от гледачки и баячки,

които в повечето случаи са шарлатани, проспериращи от

вашата наивност и безизходица. Сега вече ще имате път на

развитие и защита на себе си, на близките и приятелите си.

Ще се убедите, че дори и да не сте вярвали до сега, чудеса и

необясними неща има в този живот. И ако се научим да ги

управляваме и контролираме, ние можем да бъдем

непобедими и щастливи в този живот. Книгата няма да ви

научи да вредите на околните, но можете да станете добри и

вярващи.

Здравейте, мили читатели и надявам се, приятели!

Когато преди 20 години започнах да се занимавам, да чета и търся отговори на въпроси от областта на окултизма, самият аз подходих доста наивно и с догматични предразсъдъци по отношение на Магията и нейното реално съществуване в нашия свят.

Моите родители, близки и роднини са имали в близкото минало възможности да се докоснат до известни феномени на отминалото време. И са запазили невероятни спомени за необяснимите от гледище на днешната наука срещи и действия от тези необикновени хора. И най-вече никой не може да им оспори дарбата, с която са помагали не само на нас, но и на стотици хиляди хора от страната и чужбина, които са обсаждали техните домове и са чакали помощ в решаването на проблемите си. И щом дори комунистическия режим не е можел да натири хората и да ги откаже от вярата в помощта на тези феномени и шамани, то явно е, че наистина нещата са ставали и са имали ефект.

Години по-късно работата ми ме свърза с такива уникални хора. Аз имах щастието да се докосна до най-големите феномени на нашата страна, до хората, които макар и без никакво специално образование, без научни степени и титли, можеха да направят пред очите ми чудеса и да обяснят с техни думи това, което е посланието на един по-висш и необясним все още за нас Свят или Разум. Те можеха да се докоснат до невидимата материя, да работят с нея, да я преобразуват в различен тип енергия, да контактуват с невидимото, да погледнат в организма на всеки и да открият причините за болестите и тревогите – въпреки че не разполагат със знанията и техниката на официалната медицина; да предскажат или да предизвикат определено действие у човека; да променят въпреки волята на някои тяхната нагласа и действия.

Ако преди двадесет години някой се беше опитал да ми каже, че ще видя с очите си как се местят предмети с огромна маса и обем само с поглед или с мисъл; че на напълно непознати хора могат да им се правят определени въздействия от разстояние хиляди километри и хората наистина да почувстват промяната; че на човек със счупени ребра може да се внуши по необясним начин, че не го боли и наистина в продължение на часове, докато се смъкне от билото на планината и се транспортира до болница него не го болеше; че без видима причина човек може да се влюби в нещо, което е мразел само до преди часове; че отивайки в казиното и правейки или носейки определено нещо може да си тръгнеш с достатъчно пари; и така нататък; и така нататък; то аз наистина щях да се изсмея на този човек и щях да го помисля едва ли не за луд.

Тези неща, за които ви говорих, са факт и реално съществуват. Сега го говоря категорично и знам това. Но сигурно сред вас, четящите тези редове има доста скептично настроени и може би ги приемате с насмешка или недоверие. Разбирам ви много добре. И знам, че е направо болезнено, когато ви се разбият определените нагласи и знания, трупани в училище и утвърдени от официалната наука. Така беше и с мен. Въпреки, че виждам с очите си необяснимото, аз продължавах да казвам, че това не може да бъде, че това е измама и шарлатанство. Но дали аз или някой друг го приема или не, въобще не е важно, просто защото тези неща са реалност и стават въпреки мен или моето скептично отношение.

Знаете, че аз съм математик по образование. Завърших и психология с единствената цел да прозра по-задълбочено в тайните кътчета на човешката душа и мозък и да се опитам да проумея скритите и необясними все още възможности на човека. Осъзнавам, че това няма да е по моите сили, а и да си призная малко ме е страх, на какво ли мога да се натъкна. Какви ли дребни прашинки сме в Космоса и какво ли има извън нашия материален свят?

Аз не съм маг. И определено искам дебело да го подчертая. Не искайте и не очаквайте от мен да ви направя Магия или друго въздействие. Още по-малко да навредя на някого. А колко много злоба, завист и мъст има в нашите души. Толкова писма съм получил за последните години, в които открито се иска да се навреди на този или онзи, защото му е провървяло, или просто е по-работен и е успял в живота; или защото ви се е скарал и обидил и трябва да му се навреди; или защото си е купил нови придобивки и трябва да се разболее и да не може да им се радва; или защото получава средства от роднините си в чужбина и трябва бял ден да не види, и защото ... Хващал съм се за главата и съм плакал над някои писма. Не мога да си обясня откъде идва тази наша лошотия. Толкова ли сме изродени и вече с болно съзнание, не можем ли да търсим и да се радваме на доброто, на успехите на околните, да помагаме, да обичаме дори непознатите, да не сме лицемерни, да отворим разума и чувствата си към доброто и праведното. Но ние сякаш вече не вярваме нито в себе си, нито в околните, нито в Бог. Този долен балкански синдром е нещото, което ни прави нещастни и неуспели. Ако ние искаме да имаме прогрес и развитие, просто трябва да променим балканската си народопсихология. А затова вече смятам, че ще са нужни поне две поколения. Но дали ще останат българи за след две поколения?

В тази книга съм събрал знанията и опита на много наши известни или неизвестни феномени, гадатели, магове. Истинските такива никога не са крили своите знания и са ги раздавали безплатно на хората. Помагали са безвъзмездно и са го правили, защото са чувствали своето призвание и обречеността си да помагат на хората. А това наистина е бреме, което се носи много трудно. Как си мислите се понася човешката болка и трагедията на всеки един, отишъл при дадения феномен и изплакал болката си, отритнат от близките или медицината, но търсещ спасението едва ли не от Необяснимото. Тези хора, които са помагали на много нуждаещи се, са истинските светци на нашето време. Те заслужават много повече от депутатите, министрите и въобще от управляващите, които впрочем винаги са се допитвали и използвали същите тези феномени, въпреки че в същото време са ги преследвали или са им пречили да помагат.

Тук съм включил ритуали и действия, които са предавани от поколение на поколение, които са се променяли и развивали, но винаги са били в помощ на хората. Някои от ритуалите са казвали хора, които живеят в затънтени и изолирани места, известни са на живеещите в околностите, но никога не са търсили нито славата, нито известността.

Тази книга няма за цел да ви направи магове, нито да се научите да вредите на околните. Ще бъде жалко, ако сега разбия вашите нагласи и представи и ви разочаровам.

Умишлено съм я разделил на две основни части.

В първата част съм предложил на всички невярващи (точно като мен в началото на моето развитие в областта на окултизма) да опитат да се докоснат до онези малки и дребни неща, с които обаче да се промени основно живота на търсещия и който с учудване да започне да си задава определени по-дълбоки въпроси и да търси техните отговори.

Тук ще намерите обяснение кога е добре да правите определени действия и постъпки, за да можем с по-голяма сигурност да знаем, че ще се реализира намисленото. Как благодарение на дните от седмицата, тяхното влияние и съответствие с небесните тела, планетите, Слънцето и най-вече Луната, можем да планираме и правим успешно бизнес, търговия, продажби, да се грижим за здравето си, кога и какво да сеем, за да има добър урожай; кога да търсим нова работа; кога да се явяваме на изпити и конкурси и да изкарваме с лекота добрите оценки; кога да пътуваме; кога да почиваме и да се развличаме най-добре; как и кога да търсим любовта; кои са благоприятните и не толкова благоприятни години, месеци, дни и часове за всички наши нужди и желания в този живот. Ще разберете какво предвещават определените събития, хората и животните, поверията свързани с тях, какво означава дадена част от тялото ни да потрепери; как да се отървем от най-честите неблагополучия в дома ни; ще намерите препоръки за почти всички основни неща от ежедневието ни.

Ако подходите непредубедено, отворите сърцето си и въпреки, че не вярвате в бабините девитинини, пробвате с реализирането на написаното, то аз категорично знам, че ще станете едни от най-върлите привърженици на тези идеи. Още повече, че за това не се изисква почти никакво усилие, просто трябва да се съобразите с даден ден или час, а не да го направите даденото нещо когато ви хрумне.

За някои може да е нужно не само месеци, а направо години, за да повярват и проследят силата на написаното. Защото не бива да очаквате чудесата изведнъж и веднага. Често действието се проявява след известно време и чак тогава човек си дава сметка, че е успял в желанието си.

Хубаво би било в началото да си водите записки и да си записвате кога и какво точно сте направили. В живота ни желанията са едно след друго и често забравяме какво и кога се сбъдна или не. Съветвам ви да жертвате от времето си, но наистина да пишете какво направихте и по-важното е, да си запишете кога се сбъдна то. Само така можете да проумеете силата на написаните от мен неща.

Нито е срамно, нито е престъпно, че ще има неща, които въпреки че сте направили според книгата, не са се сбъднали. Нито аз, който събра и оформи тази книга, нито хората, които са получили (прозрели) тези ритуали сме Богове. Даже не си го и помисляме. Ние сме хора като вас и имаме своите дадености, грешки или успехи като всеки един друг човек. Възможно е нещо да не стане при някой от вас. Но пък може да се окаже след време, че това е по-доброто решение, че всъщност не сбъдването на желанието в последствие е донесло повече полза, отколкото сбъдването на по-ранен етап. Даже тези изключения със сигурност потвърждават правилата на ритуалите.

Свикнете да си пишете и водите бележки и скоро ще разберете, че водите по-добър и успешен живот, отколкото преди.

Във втората част на книгата има събрани и поднесени много рецепти и ритуали за различни неща, с които се сблъскваме в живота си. Не бързайте, четете, осмисляйте, връщайте се, пак четете, експериментирайте. Никой не трябва да се мъчи да прави всичките ритуали. Та това е безумие. И ако направите нещо, и най-вече след като видите резултата, не се главозамайвайте, въобще не се мислете за велики. Не започвайте веднага да се хвалите или пък да предлагате да правите това, особено пък срещу пари. Нужно е много време, нужно е духовно израстване, което няма как да се научи от нито една книга. Може би само тези, които надмогнат дребнавостта и елементарното ежедневие, които отворят разума и сърцето си за Космическото влияние, само те ще могат след време да помагат и на другите. За всеки това време е различно и няма рецепта за неговото разчитане или съкращаване. Идва един момент, когато ти осъзнаваш, че нещо коренно се е променило в теб, изведнъж осъзнаваш, че можеш да направиш даден ритуал без да четеш дословно думите в него, усещаш кога и какво да направиш. Промяната е необяснима, за някои тя е стряскаща и трябва добре да се подготвите за нея, особено ако я търсите целенасочено.

Ако някой много иска да стане добър маг, ако непрекъснато се старае да прави всичко точно и както е написано в моята книга, или във всяка друга такава литература, може и да не сбъдне желанието си. Наистина не само то е определящото. Понякога на човек се дава допирът до тайнствените и мистични знания въпреки неговото нежелание или въобще незаинтересоваността му. А пък този, който наистина много желае да пие от изворът на мъдростта, въпреки старанието и постоянното преследване, си остава недокоснат от Космическия Разум.

През 1995 година и през 2001 година излязоха две издания на книгата „Въведение в астрологията и практическата магия”. От тогава мина доста време, получих много отзиви и ви благодаря за доверието, за споделянето с мен. Някои от нещата са същите и в тази книга, защото тиражите на останалите отдавна се изчерпаха. Сега има предложени нови неща, с които съм удовлетворил желанията на редовните ми читатели.

Мили приятели, пожелавам ви много позитивна енергия и спокойствие при работата с книгата. Не тръгвайте с огромни очаквания, за да може да се насладите на всяка една ваша победа или промяна.

Ако желаете да споделите своите мнения по книгата, то можете да ми пишете на адреса на издателството. Гарантирам ви, че ще прочета всяко едно писмо, но не очаквайте непременно мой отговор. Бих отговорил по реда на получаване на писмата, но само на тези, които са приложили самоадресиран плик с всички нужни пощенски марки.

Сърдечни благодарности на моите истински приятели

д-р Людмила Дюба, д-р Ангел Ангелов, Стефка Ангелова, Ирина Зеленска, Николай Гаджонов и моето семейство, които ме подкрепяха и окуражаваха в писането на книгите ми. Благодаря ви, мили приятели.

НЯКОЛКО ПРОСТИ РИТУАЛА –

КАТО ЗА НЕВЯРВАЩИ

 • Сутрин изпивайте по чаша вода, предварително заредена за здраве и привлекателност. Това става по следния начин: поставете чашата вода на лявата длан и я покрийте с дясната. През цялото време мислете за здраве и красота. Ако можете – визуализирайте мислите си и си представете как те преминават през дланите ви.
 • Носете на дрехите си забодена безопасна игла срещу „лоши очи” предварително заредена по горния начин за защита.
 • За да снемете умората или неволното урочасване от себе си, след като се приберете вземете си душ (но не вана). Представете си как водата отмива от вас всичко негативно.
 • Когато се храните, мислете си за своите цели. Това, за което мислите ще дойде в живота ви.
 • Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го „посолите”. Подръжте за известно време сол в ръцете си, съсредоточете се на желанието и емоциите си , а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му.
 • Да повикаме на своя страна късмета можем, като поставим под петата си монета: на студентите това помага да си вземат изпита, а на играчите - да спечелят. А монета под килима, близо до прага носи материално благополучие на обитателите на дома.
 • За да примамите парите, по време на Новолуние, покажете на новия месец монета, по възможност сребърна. Приберете я в някое тайно отделение на портмонето си и в никакъв случай не я харчете. Тази паричка ще привлича към себе си все нови и нови постъпления. Въобще, старайте се да не изпразвате портмонето си до дъно, до последната стотинка, винаги оставяйте някаква мъничка резерва.
 • В навечерието на Новолунието между вас и космоса няма никой, дори и Луната. Възползвайте се от нейното отсъствие и вечерта, когато всички легнат да спят, помислете какво бихте искали да получите в близко бъдеще - премия, ценен подарък, нова добре платена работа, богат мъж... Само не всичко заедно. Сега завържете възел на един конец или връвчица и го оставете на пода. Всеки път, когато минавате през възела, вие ще си спомняте своето желание. И колкото по-често, толкова по-голяма е гаранцията, че в скоро време ще дойде изпълнението и на вашата молба. Астролозите предполагат, че такъв възел се превръща в нещо като символ на богатството и действа подобно на космическа антена, подкрепяйки заветното желание с енергията на жълтооката Луна.
 • Набележете си приблизителен план как да се сдобиете с желаното. Ако за неговото осъществяване са необходими пари, то най-доброто време да вземете назаем, когато Луната е във фаза Първа четвърт. Помощта може да дойде от приятели, затова не се притеснявайте да им разкажете за своите планове.
 • Не се съмнявайте в действеността на набелязания план. Обаче не пилейте пари, дори и да ги имате през дните около Пълнолуние, а също така тогава не давайте заеми. Вслушайте се и в народното поверие, което забранява в навечерието на пълнолунието да се мете дори пода, за да не се измете богатството.

КАК ДА ОТКРИЕМ ЛОШИТЕ МЕСТА НА ДОМА СИ?

Много хора усещат, че влизайки някъде не се чувстват комфортно, става им напрегнато, получават се някои болестни симптоми, увеличава се напрежението или психическата раздразнителност. С две думи- човек не се чувства добре.

Във всеки дом или офис има места на повишена концентрация на положителна или отрицателна енергия. И двете енергии, когато са предозирани, пречат. Така, че е напълно препоръчително всеки да знае къде около него има такива опасни места. Ще ви предложа няколко начина да разберете кои са опасните за вас места. Разбира се, че бихте могли да помогнете и на вашите приятели и познати. Ритуалите, както винаги, са лесни за приложение и изпълнение.

 1. Ако имате домашни любимци, лесно можете да разберете къде са опасните зони. Когато котката се настанява на едно и също място в позата на “сфинкс”, знайте, че там има повишена концентрация на отрицателна енергия. Ако нямате котка, но имате куче, помнете, че то избира да спи на местата с лоша енергия. Там, където котката ляга “сгъната на кравай” е сигурния белег, че може да се зарежда с добра и положителна енергия. Човек никога не бива да ползва за свой сън зоните, където има силна отрицателна и положителна енергии.
 2. Много сполучлив начин за изследване енергиите на дома (особено за тези, които нямат домашни любимци) е ритуалът със свещта. В ден и час, подвластни на вашата управляваща планета вземете църковна свещ и я запалете с кибрит. Обърнете се на изток и кажете три пъти молитвата “Отче наш”. След това със свещта в ръка обходете жилището или офиса си по посока, обратна на часовниковата стрелка. Не говорете с никого и не мислете за дребни житейски проблеми. Можете само да отправяте желание да разберете къде са опасните зони в дома ви. Местата, на които свещта започне да пращи или да капе по-силно, са заредени с отрицателна енергия. След като намерите кои са опасните места, можете да ги напръскате със светена вода или да поканите поп да прекади дома ви. Много често отрицателна енергия се събира в ъглите на стаите. Там можете внимателно да намокрите пак със светена вода, но също така и да прекадите с равни части от тамян, жълт кантарион, върбинка и пелин и да направите троен кръстен знак със светената вода. Хубаво е също така да се каже молитвата на Св. Киприян за предпазване от магии – можете да я намерите в книгата.
 3. Ако усетите,че ви е бил на гости някой, който е носил силна енергия (това някак винаги се усеща от хората) е добре веднага след тръгването му да прекадите мястото, където е стоял с тамян и жълт кантарион (поне тези неща трябва винаги да ги има във всеки дом ). Прекадяването да стане спираловидно, от долу на горе, а след това поръсете със светена вода. Добре измивайте всичко, до което се е докоснал гостът ви.
 4. И сега в някои страни има обичай до входната врата на жилището ви да има някакъв “необичаен” предмет. Такъв, който веднага след отварянето на вратата да поеме погледа на всеки един ваш гост. И ако той идва с недобри мисли и чувства, да остави голяма част от тях върху предмета. Не е толкова трудно да се измисли нещо, което хем да е практично, хем да изпълнява добре ролята си. Изискването е само да не е метал. Всичко останало е разрешено.

Заклинание за защита срещу крадци у дома

Посипете сол из цялото жилище, повтаряйки следното заклинание:

„Както аз сипвам тази сол, за да не пускам у дома никакво зло, така нека никаква опасност да не прониква през никаква дупка. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля, значи така и ще бъде!”

Представяйте си как солта образува защитен слой от сияеща енергия около вашия дом и тогава заклинанието ще подейства.

Заклинание за спокойствие у дома

Ако вашият дом се тресе от тревоги, които идват отвън, вземете пресен магданоз и го сложете в тенджера с кипяща вода. Нека да стои така в продължение на девет минути, след това напръскайте с тази вода цялото жилище, като си представяте спокойствието, което желаете да настъпи. Хармонията при вас ще се възстанови.

Срещу неуредици, възникващи в дома ви, загрейте три чаши вода почти до кипене. Сложете в чайника три чаени лъжички сух валерианов корен и го залейте с горещата вода. Престоява така 13 минути и с настойката се пръска цялата къща. Раздорите се прекратяват.

И ОЩЕ:

Заклинание за лична защита и защита на дома

Заклинание срещу домашни вредители

Благословия за дома

Заклинания за защита на децата

Ако вече сте се запалили по нещата, за които говорихме в първата част, ако вече знаете, че има начини да си помогнем и да направляваме сами живота си, да избягваме подводните камъни, да се пазим, да избираме правилното време за всяко едно действие, то може би сте мъничко любопитни за начините да предизвикаме определени промени. Един от тези начини наистина е чрез Магията. Но не се стъписвайте, не се страхувайте, че вече сте в света на Практическата Магия.

Да, Магия звучи страшно и смразяващо за повечето от нас. Защото тази дума се изтърка от употреба през последните години и смисълът й доста се промени. С думата Магия свикнахме да ни стряскат и плашат, да ни заплашват, да ни убиват и какво ли още не. А това е далеч, и то твърде далеч от истинската същност на магията. След малко ще стане въпрос какво точно е магията, но сега трябва да изясним някои неща. Част от тях ми подсказаха всички онези от вас, които в продължение на няколко години ми пишете и споделяте с мен, за което благодаря сърдечно.

Тази книга не е ръководство нито за професионалните магове, нито за екстрасенсите, контактьорите, знахарите, гадателите. Въпреки, че със сигурност те ще могат да открият много нужна им и полезна информация. Просто нито аз, нито някой друг би могъл да даде някаква (каквато и да е) гаранция, че този, който прочете книгата от край до край, изпълни точно всичко написано и допълнително прозряно, снабди и направи своя лаборатория, инструменти, пентакли, дрехи и т. н. и т. н., веднага ще стане добър маг. Съжалявам, ако по този начин прекъсна желанието или намеренията на някого. Но е редно да сме наясно с положението предварително.

За да стане човек добър маг е нужно много повече от сляпото изпълнение на всичко, което ни е завещано от поколенията. Безспорно, то е най-съществената част в делото. Но е нужно нещо много повече от това. Нещо, което е трудно за определяне и охарактеризиране с думи; нещо, което човек сам трябва да почувства и открие у себе си и у околните.

Дали човек вярва или не в Магията и магическото изкуство, въобще не е съществено. Просто защото Магията е реалност, тя съществува и не е свръхестествена. И колкото по-бързо го проумеем всички, толкова по-добре за нашето духовно развитие и оцеляване. Защото най-същественият принцип на Магията е Космическото равновесие. Не съм склонен много и на примитивното деление на Магията на черна, бяла, сива. Въпреки, че в книгата съм я описвал и делил на тези три категории, защото така е по-разбираема на съвременниците ни, то Магията е една единствена и всичко зависи от това по какъв начин и с каква насоченост, мисли, воля, чувства и желания човек използва тези знания.

Добре е да запомним още в началото – силите, от които се ползва магът, са от същия вид и характер, както и всички други сили в Природата, и се подчиняват на същите (известни ни и все още неизвестни) закони.

Тяхната особеност се състои, както казва един от най-големите капацитети в областта на практическата магия в света – д-р Папюс (доктор по медицина в Парижкия университет, д-р по Кабала и президент на независимата група по езотерични знания, приет за световен гений в областта на окултните науки, с истинско име Жерард Енкос, живял от 1865 г. до 1916 г.), в това, че те произхождат от преобразуването на психическите сили в живата среда и запазват следите на своя психически произход в някои от многобройните признаци на разумност.

Знам, че невежите и по-слабо образовани хора, а също така и фанатично настроените ще видят в тези сили дяволска намеса. Учените на съвременната наука, която все още не може да обясни доста неща, виждат бълнуването на тези, които се осмеляват да се занимават със задачи и неща, не влизащи в програмата и обучението по нито един съвременен предмет (наука). Още един път ще цитирам Папюс, но той отново е изключително лаконичен и точен: "Независимият търсач на истината трябва да си даде точен отчет на всички дребни детайли на изследвания въпрос и не трябва да се бои от думи с неизвестен произход".

Далеч не всички хора имат способност да извършват магически действия. За това са необходими, освен точните ритуални знания, още определени морални качества и съответстващо интелектуално и духовно развитие.

Книгата представлява едно сравнително пълно ръководство по практическа магия.

Ще намерите подробна информация за приготвянето на различни талисмани, амулети, пентакли; влиянието на скъпоценните и полускъпоценни камъни и минерали. Приложил съм много нови магически ритуали и рецепти, полезни за всяко едно семейство и дом. Ще откриете какво показват сънищата, магии за лечение и народна медицина, общо над сто вида магии, заклинания и молитви и др. полезни неща.

Според сведения на работещи в областта на окултизма, България е на първо място по направа на черни магии, проклятия, уроки и клетви. В нашите земи се срещат над 100-150 вида магии: турски, български, цигански и други… Често днес хората се оплакват, че всичко в живота им изведнъж се е преобърнало, без видима причина, появило се е тежко заболяване или те се чувстват зле, а медицинските им изследванията показват, че човека е клинически здрав. Работата и семейството се разпадат. Друг от честите проблеми, с които се сблъсква всеки маг са безбрачие и безплодие. Това са само част от проблемите на хората с негативни енергийни въздействия. Тези въздействия не включват само магии, но и кармични натоварвания, влияние на геопатогенни зони, насочени негативни мисли, обсебвания и много други… Но най-често това са така наречените черни магии. Човек не обръща внимание на началните етапи, в които проблемите му изглеждат маловажни и си мисли, че това е просто лош период. И когато осъзнае за какво става дума, той има тежки проблеми, енергийното му поле е почти напълно разрушено, страда от тежки заболявания, някои от тях нелечими и е трудно да му се помогне.

След толкова сривове човек тръгва да търси помощ при врачки, екстрасенси и всякакви други хора смятани, че притежават паранормални способности. Не отричам, че някой от тях притежават такива, но най-често или нямат или просто не са специалисти в чистенето на негативни структури. За жалост, човек пострадал от негативна енергия, най-често е силно податлив на всякакви мошеници, желаейки да помогне на себе си и своите близки.

Един от основните заблуждаващи методи за „чистене” магии е използването на яйце. Обикновено яйцето се носи от клиента и с него врачката обикаля човека, междувременно тя предварително си е подготвила друго яйце. На него е пробита малка дупка и със спринцовка е извадено част от съдържанието, след което в него са вкарани най-различни химикали, така че когато бъде счупено, от него да излязат какви ли не чернилки. Когато врачката застане зад гърба на пациента, тя сменя яйцето донесено от човека с другото. А след малко клиентът вече е зарибен и обран доброволно, след като плати добра цена за мнимото разваляне на Магията или родовото проклятие.

Друг подобен метод е когато яйцето се слага през нощта под леглото в буркан с вода и на сутринта ако изглежда като сварено, то непременно имате магия. Истината обаче е различна, ако си направим опит с яйце, ще видим, че то винаги е забулено или изглежда като сварено. Причина за това не е магията, а факта, че между яйцето и водата протича химична реакция, особено ако водата е с по-голямо съдържание на хлор. Знаейки това някой мошеници пращат човека до точно определен извор с високо съдържание на хлор. За да не се подлъгвате по разни мошеници, ще кажа, че магията е енерго-информационна структура и като такава се чисти с определени ментални схеми.

В тази книга ще се опитам да ви дам начини и правила за откриване на това, имате ли направена някаква Магия, как да се преборите с негативните влияния, какво да направите, за да ви провърви в живота и как да не ви влияе хорската злоба, завист, уроки.

Желая ви целомъдрие и успехи в начинанието! И разбира се, очаквам вашите отзиви и добри резултати.

Имате ли направена магия?

За сега един от най-сигурните начини остава теста с олиото, шумерски ритуал от трето хилядолетие преди Христа.

Ще научите, ако поръчате книгата.

Как да развалим или направим магия?

Всички тайни на професионалните магове ще намерите в тази безценна енциклопедия на магическото изкуство. Тя просто трябва да бъде във вашия дом – за защита или пълна промяна. Поръчайте сега!