11 клас

ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ?

Този въпрос си задава почти всеки след Хамлет.

За учениците от Габрово и региона „ДА БЪДЕШ” е единствения верен отговор.

Да бъдеш курсист в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАМЕН РУМПАЛОВ” е чест и привилегия.

Да бъдеш отличник по математика и всички други предмети е само една от многото възможности.

При нас можеш да опиташ от всички интересни хапки на  познанието, за да узнаеш къде талантът ще те посочи като най-добрият!

Тук без притеснения правим опити и експерименти и винаги анализираме точно резултатите.

В учебния център обсъждаме всички основни и важни въпроси и винаги стигаме до решение.

Тук без притеснение спорим, защото търсим истината. И никога не се отказваме!

Защо да предпочетете обучение при ПЛАМЕН РУМПАЛОВ?

  • Доказана резултатност – всички наши курсисти и ученици успяват на 100%.
  • Доказан професионализъм – обучението е лично от Пламен Румпалов.
  • Гарантиран оригинален индивидуален подход към всеки един курсист.
  • Най-изгодните цени в целия регион. Възможност за разсрочено плащане.
  • Големи отстъпки и различни подаръци. Прекрасна атмосфера и комфорт.
  • Тук са разработени и успешно прилагани уникални техники за поддържане на устойчиво внимание по време на час. Занятията протичат като „мозъчна атака”.
  • Учи се много. Тук всъщност ще ви научим как да учите.
  • Пламен Румпалов е най-добрия тренажор за формиране на умения за преборване на трудностите и каляване волята за победа.
  • Тук ще помогнем на всеки да преодолее характерната за възрастта разконцентрираност, мързел, неспособност да се поддържа устойчиво внимание и ще научим желаещите как да мислят логично, бързо и хитро.

С преминаването във втората степен на обучение на гимнациалния етап, отговорностите и предизвикателствата към всеки ученик се увеличават.

Повечето ученици са избрали математиката за профилиращ предмет и вече са наясно, че или ще се явяват на матура по този предмет, или той ще е техен кандидат-студентски изпит. В повечето случаи ще се налага знанията по математика да се систематизират, припомнят и затвърдят, както и да се надградят до нужната степен.

Независимо дали математиката е любим предмет и е приятно за дадения ученик да решава задачи и да мисли логично, или пък дали за други това е неприятен свят от сметки, правила и неразбираеми закономерности, на предлаганите курсове може да се помогне на всеки да проумее и заобича този предмет. Методиката на Пламен Румпалов е доказала своята ефективност и резултатите са налице - успехите на всички курсисти.

В курса по математика ще се направи основен преговор на знанията, придобити до съответния клас. А след това ще се започне изграждането на новите умения и познания, съобразно изискванията на учебната програма. Ще се работи по утвърдената методическата програма на Пламен Румпалов. Ще се решават много тестове, логически и практически задачи, ще се включат различни математически игри за лесно запомняне и разбиране на материала. Без стрес и напълно неусетно учениците ще могат да разберат и запомнят всички нужни формули и правила, които ще се налага да знаят до 12 клас. Работи се интензивно преди всички контролни и класни работи с цел максимално добро представяне в учебния процес.

 

МАТЕМАТИКА

Преподавател: Пламен Румпалов

Ето и нашите конкретни предложения:

ПЪРВИ ВИД – ГРУПОВА РАБОТА С 5 ДО 10 УЧЕНИКАЗанятията се провеждат в учебните зали на образователния център или при извънредни обстоятелства по Интернет.

Цена и начини на плащане: по 25 лева/час, заплащани след всяко занятие.

МАТЕМАТИКА 11 КЛАС - Провежда се от октомври до май, един път седмично, по  3 учебни часа, в допълнително определен ден от седмицата и в удобно за всички време.

ВТОРИ ВИД – ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА.

Индивидуални частни уроци по математика за всички класове –

80 лева за 60 минути.

ТРЕТИ ВИД - Да се избере пълната програма на обучение в курса за зрелостници и кандидат-студенти.