9 клас София

Защо да предпочетете обучение

при ПЛАМЕН РУМПАЛОВ?

  • Доказана резултатност – всички наши курсисти и ученици успяват на 100%.
  • Доказан професионализъм – обучението е лично от Пламен Румпалов.
  • Гарантиран оригинален индивидуален подход към всеки един курсист.
  • Най-изгодните цени в целия регион. Възможност за разсрочено плащане.
  • Големи отстъпки и различни подаръци. Прекрасна атмосфера и комфорт.
  • Тук са разработени и успешно прилагани уникални техники за поддържане на устойчиво внимание по време на час. Занятията протичат като „мозъчна атака”.
  • Учи се много. Тук всъщност ще ви научим как да учите.
  • Пламен Румпалов е най-добрия тренажор за формиране на умения за преборване на трудностите и каляване волята за победа.
  • Тук ще помогнем на всеки да преодолее характерната за възрастта разконцентрираност, мързел, неспособност да се поддържа устойчиво внимание и ще научим желаещите как да мислят логично, бързо и хитро.

 

МАТЕМАТИКА

Преподавател: Пламен Румпалов

ИНДИВИДУАЛНИ

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ЗА ТЕКУЩА ПОДГОТОВКА В УЧИЛИЩЕ И УСПЕШНО УСВОЯВАНЕ И РАЗБИРАНЕ НА МАТЕРИАЛА

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАДГРАЖДАНЕ НА МАТЕРИАЛА С ЦЕЛ БЪДЕЩО КАНДИДАТСТВАНЕ ИЛИ ЯВЯВАНЕ НА МАТУРА ПО МАТЕМАТИКА

ЗА ДОСТИГАНЕ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ЗНАНИЯ ПО МАТЕМАТИКА НА ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ 

Как се осъществява? 

Това са индивидуални уроци в самостоятелна форма или групова работа с до четирима курсисти. 

Цена за занятие от 90 минути (два учебни часа):

индивидуално с един курсист - 120  ЛЕВА;

група от двама курсисти - по 65 лева на курсист;

група от трима курсисти - по 45 лева на курсист;

група от четирима курсисти - по 35 лева на курсист.

Отговорностите и предизвикателствата към всеки ученик се увеличават с напредването на възрастта. Освен срещата с нови преподаватели и техните изисквания, се променя качеството, сериозността, обема и съдържанието на изучаваното по математика в училище. Освен това повечето от учениците вече имат нагласата с какво искат да се занимават по-задълбочено, започват да обмислят начините за кандидатстване в различни университети, желаят да надградят подготовката си по даден предмет. Други ученици, които по някаква причина имат проблеми с усвояването на даден предмет, желаят да получат допълнителна подготовка с цел получаване на по-добри оценки на балообразуващите предмети. В нашия център се предлагат различни по форма и съдържание индивидуални частни уроци по математика, удовлетворяващи изискванията на всички родители и ученици.

В занятията по математика ще се направи основен преговор на знанията, придобити до съответния клас. А след това ще се започне изграждането на новите умения и познания, съобразно изискванията на учебната програма и идеята, която се преследва с тези уроци. Ще се работи по утвърдената методическата програма на Пламен Румпалов. Ще се решават много тестове, логически и практически задачи, ще се включат различни математически игри за лесно запомняне и разбиране на материала. Без стрес и напълно неусетно учениците ще могат да разберат и запомнят всички нужни формули и правила, които ще се налага да знаят до 12 клас. Работи се интензивно преди всички контролни и класни работи с цел максимално добро представяне в учебния процес.